Gazeteciler Kaymakam Ermiş'in idareciler gününü kutladı

KGC üyeleri Kaymakam Ermiş'i ziyaret ederek 10 Ocak idareciler gününü kutladı.

Yaşam 13.01.2015 16:02:38 0
Gazeteciler Kaymakam Ermiş

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i ziyaret ederek 10 Ocak idareciler gününü kutladı.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini yönetim ve üyelerinden oluşan bir grup gazeteci Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret ederek idareciler gününü kutlayıp çiçek takdim ettiler.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Halit Solhan, Cemiyet yönetim ve denetim kurulu üyeleri Ömer Demir (Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü), Faraç Çobanoğlu, M.Emin Karakulak, M.Ali Dinler, İslam Akış, İdris Yusufoğlu, üyeler Mahsun Erden ile Mehmet Aslan’dan oluşan gazeteci heyeti İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret ederek idareciler gününü kutlayıp çiçek takdim ettiler.

Cemiyet başkanı Mehmet Halit Solhan Çalışan gazeteciler günü olarak kutlanan 10 Ocak tarihinin idareciler günü olarak kutlanmasının, Mesai saati ve mesai günü gözetmeksizin görev yapan gazeteci ve idarecilerin aynı gün kutlama yapmalarının güzel bir tesadüf olduğunu belirterek Kaymakam Ermiş ve tüm idarecilerin gününü kutladı.

Ziyarette Gazeteciler ile aynı günü kutluyor olmalarının kendilerini memnun ettiğini belirten Kaymakam Ermiş ise, İdareciliğin veGazeteciliğin cefakarlık isteyen meslekler olduğunu söyleyerek, “Doğru bilgilerle halkı bilgilendirmek çok önemlidir. Vatandaşa ulaşan hizmetlerde gazetecilerin çok ciddi katkıları var. Sürekli toplumun içinde olduklarından vatandaşın sorun ve sıkıntısını bize iletip sorunların çözümü yolunda halkın sesi olmalarından dolayı Bizler gazetecileri bir şans olarak görüyoruz. Çünkü bizim gözümüz kulağımız oluyorlar. Halkın problemleri çok rahat bize iletebiliyorlar. Bizler de o sorunları çözmeye çalışıyoruz.”ifadelerini kullanan Kaymakam Ermiş Cemiyet üyelerine teşekkür etti.